Mari join..:)

Wednesday, January 2, 2013

VCOA Agent Seberang Perai


 
Seperti dijanjikan. Details bagi produk VCO (Virgin Coconut Oil) ataupun bahasa Melayunya Minyak Kelapa Dara ni.
 
VCO Antioxidants.
 
 
Ni kebaikan dia.
 
 
 
 
 
 
 
 
Haa, ni semua print screen dari blog Sepet. Dia yang suruh copy paste.Hehe. Yang lebih detail boleh tengok kat situ eh. Kat Facebook ade gak. Klik sini.
 
 
Semua orang tak kira gadis, wanita, baby, mak,ayah,boyfriend,girlfriend, suami isteri semua boleh pakai. Jadi sesiapa yang nak produk ni, boleh email/ sms aku eh. COD area Butterworth, Bukit Mertajam,Perda, Seberang Jaya, Permatang Pauh.Semua boleh.
 
 
017-5049769
 

Haa, nak cite gak ni. Nape aku minat sangat minyak kelapa dara ni. First of all, bagi sapa yang perasan, aku ada parut kat muka.

 
Nampak tak?Sebelah kanan pipi aku.
 
 
Makanya, memang banyak produk aku dah pakai. Tapi menurut sumber yang boleh dipercayai, minyak kelapa dara boleh kasi hilang itu parut. Ya,memang aku baru try 2-3 kali maka takleh wat testimoni. Tapi takpe. Aku jual benda ni. Sah sah la aku pun akan pakai jugak kan. Jadi, lepas beberapa minggu dan bulan, aku akan update testimoni aku sendiri pulak.Camne? Excited tak?Hehe.
 
 
Ok. Sabarlah menanti eh testimoni itu. Jangan lupa order keh. Pada Zairi Marzuki, you know who you are. Hang wajib order satu. Bagila girlfriend ke mak hang ke.Hang pun boleh pakai.Ala aku tau hang nak kan.kan. kan.
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment