Mari join..:)

Tuesday, January 22, 2013

Testimoni VCOA aku.

Seperti dijanjikan.Aku nak buat testimoni sendiri.

Dalam 1-2 bulan lepas.Aku selalu pening pening. Masa tu aku gi Cameron pulak. Ayah yang drive.Aku dok belakang. Aku muntah sampai 3 kali.Aku perasan bila aku bergerak banyak,bila aku duduk, aku pening.

Aku syak aku ada tekanan darah rendah.Sebab aku selalu pucat. Tapi tiap kali check,blood pressure aku normal. Pastu,masa aku nak derma darah.Doktor kata aku tak leh derma sebab aku kurang hemoglobin. Sebab tu kot pucat.Kena makan banyak zat besi je.

Tapi kalini,aku bertekad nak jumpa doktor.Sebab mana taw low blood pressure kan. Aku jumpa doktor panel. Aku cakap aku pening pening muka dia dah lain. Dia tanya aku ada muntah tak.Aku cakap ada(yang gi cameron tu la). Pastu dia tanya period ok tak.Aku dah rasa lain.Doktor ni syak aku preg ape.Hamfes.Aku ngah period masa tu.Pastu dia check blood pressure aku.Katanya normal. Tapi aku ada satu masalah.

Peredaran darah tak lancar.

Ingat tak aku pegi rendam kaki 2 minggu lepas?Kak tu cakap benda yang sama.

Sekarang.Aku takde pening pening dah.Aku fikir. Mungkin sebab makan VCOA kot?


2 comments:

  1. Huda, VCOA ni ape? info pls. Nak tau jugak ni.:)

    ReplyDelete
  2. VCO?

    VCO ni stands for virgin coconut oil ataupun bahasa melayunya minyak kelapa dara.
    yg produk ni dia pggl vcoa sebab a tu for antioxidants.

    Minyak kelapa dara ni mcm2 la kebaikan dia. kalau nak info boleh tengok sini.
    http://udezstory.blogspot.com/2013/01/khasiat-vcoa-treenea.html
    http://udezstory.blogspot.com/2013/01/vcoa-agent-seberang-perai-tengah.html

    ataupun
    https://www.facebook.com/treeneavcoapermatangpauh?ref=hl

    Haa promot tu.

    sila la view..mana tau bagus ke untk kite..:)

    ReplyDelete