Mari join..:)

Wednesday, January 16, 2013

Tanjat gegirl.

Baru jap tadi pi antar VCO kat customer. Semalam dia dah amik satu. Sebab dia nak 2 tapi kat aku ada 1 ja so aku cakap dengan dia aku akan bagi lagi satu harini.Stok baru order semalam dan sampai ofis 11 lebih tadi.

Sampai sana.Aku park tepi jalan dulu.Seberang ja dengan rumah dia.Sempat pakai meiko.Sebab aku kan nak pi jusco pastu.Paatu bukak bungkusan pos laju lagi. Aku take quite a time lah sebab aku janji dengan dia sebelum kol 7.Dan aku tak mesej dia pun kata on the way ke apa.Aku ingat nak kol dia ja bila dah sampai.

Aku masuk ja lorong tu aku dok cari la myvi hitam.Kak tu ada tunjuk semalam.Sebab semalam kami jumpa kat bus stop depan rumah dia ja. Jadi bila masuk lorong tu aku dahblur.Dasar budak buta arah.haha

Dok cari sambil toleh kiri kanan tengok rumah mana yang betul betul depan bus stop tetiba kak tu muncul kat sebelah kiri sambil pegang anak.Pastu dia tanya aku n
napa lama sangat dok seberang jalan tu.kantoi.

No comments:

Post a Comment