Mari join..:)

Tuesday, January 15, 2013

My Cute Customer.

Hoho.Poyo je kan macam banyak customer. Padahal baru ada orang ke-4 je yang beli..-.-"
 
 
Takpelah.Nak citer pasal customer ke-3.Dia emel aku petang Khamis lepas.Tapi aku tak bukak emel masa tu jadi tak tau. Pagi Jumaat baru aku baca.Hoho sungguh tak efisien agent sorang nih.Maafkanlah.-.-"
 
 
Pastu kami pun sembang sembang sembang dan janji nak jumpa kat mcD Juru petangnya. Alah mcD tempat aku selalu dating tu.Alamak.Kantoi.Haha.
 
Sampai sana agak lambat. Ada hal kat ofis aku balik lambat sikit.Agak dekat 20minit gak la lambatnya.Semua salah sistem company ni yang suka sabotaj aku.Huhu.
 
 
Sampai sana jumpa ngan akak ni.Akak la sebab dah kawen kan.Hehe.Dia macam happy go lucky sangat.I likeeee.Hehe bukan saja nak puji sebab dia beli barang kat aku.Tapi sebab dia peramah sangat. Aku ni peramah jugak.Tapi dengan orang yang peramah je.Boleh tak?huhu.
 
 
Dia siap cakap dengan aku dia nak bagi testimoni kat aku nanti.Wah gitu.Aku sekarang sebenarnya putus asa nak wat testimoni sendiri.Bukan ape.Aku sekarang ngah stress.Sah sah muka teruk.Makan apa pun tak jalan kan kalau dah dalaman tak ok. Nak wat testimoni tipu.Ish.Tak nak lah.Aku tak pandai dan tak suka menipu. Jadi aku akan jujur saja walaupun ianya tak baik untuk diriku. Sekurang kurangnya Allah berkati hidupku.Setuju?
 
 
Petang semalam balik kerja aku mesej dia. Suruh dia like Facebook Treenea Seberang Perai.Haha sukati je kan paksa orang.Tapi dia ok je.Siap tanya aku ada blog ka.Nama blog apa.Segan mak tau.Blog mak tak best cam Sepet..-.-"
 
 
Hoho. Lupe pulak nak snap gambar.Maklumlah haritu agak kalut sebab nak gi tuisyen kan.Dahla kena patah balik umah sewa dulu ambik segala baju yang nak bawak balik kampung.Tak sempat langsung nak cuci baju minggu lepas. Sekali balik umah sidai.Tuuuu diaaa, penuh ampaian depan rumah tu. Dahla cuaca tak berapa panas di kampung.nanges.+_+
 
 
Hope to see her again sometimes. Sebab suka suka suka kawan orang happy go lucky camni.Tak macam I.Asyik moody ja.Sekarang pun lagi la. Aku tak suka jadi orang tengah.Aku kalau ada masalah selesai sendiri ja.Paling paling pun ngadu kat Gemok. Haritu pun ada bujang terlajak tua dok kacau aku pun aku ngadu kat mak Gemok ja.Motip ngadu kat mak dia?Hoho.
 
 
Semoga bisnes berjalan lancar.Amiiinnn.
 
 

No comments:

Post a Comment