Mari join..:)

Tuesday, January 15, 2013

Murah rezeki...

 
 
 
Alhamdulillah. Malam tadi ada customer mesej nak amik 2 VCOA. Baru bagi kat dia tengahari tadi. Tapi aku ada 1 je. Jadi pagi tadi terus order lagi 5. Esok petang sampai nak terus bagi kat dia. Kira dah capai target la jual 5 untuk bulan ni.Satu lagi matlamat (yang keberapa eh?) dah tercapai. Ada 3 lagi la belum tercapai. Tak pa.Ada 16 hari lagi untuk selesaikan. Bab 40% datang late tu ja rasanya susah.Memang hari hari aku tido lambat. Sibuk dengan kerja sebagai admin, guru tuisyen dan businesswoman. Sekarang ni sibuk sebagai seorang kakak pulak.Haih. Ujian.Jangan mengeluh.
 
 
Petang tadi pulak. Member Taayah sorang ni mesej. Dia pun ada blog jugak. Title blog dia Bukan Kisah Biasa. Dia tanya aku samada aku nak tak wat satu lagi bisnes. Alhamdulillah.Gembira rasanya diberi kepercayaan sebegini. Tak sangka ada orang leh percaya aku mampu jual sesuatu. Hehe. Tapi satu ja. Pure Marine Collagen. Aku jadi dropship untuk member aku Nisya. Tapi buat masa ni belum ada yang berminat lagi. Kesian Nisya. Takpela. Bagi aku  masa sikit eh. Sori..+_+
 
 
 
InsyaAllah saya cuba buat semua dengan baik. Doakan saya..:)
 
 
 
p/s: Tadi ada budak kilang tanya aku jual apa kat Internet. Mesti orang sebelah aku yang bagitau dia. Hmm sukati la.
 

2 comments:

  1. nice..
    x de la bosan kan kat sane..
    dah ade banyak bende nak buat sekarang..
    bersyukur adelah yg terbaik...
    all the best to you :)

    ReplyDelete
  2. huhu..haraplah begitu..
    moga kita dimurahkn rzki..amiiiinnnn

    ReplyDelete