Mari join..:)

Friday, January 25, 2013

Cara mengelak daripada orang gila.


I'll keep calling u until u answer 0r reply my msg., i juz want 2 kn0w m0re b0ut urself, 2 b a friend 0f u., actualy i want 2 d0 s0 since u r here, but the time was running t00 fast., is it 0k., 



Bajet retis la konon. Ade psycho kacau dah nak heboh satu dunia. But please, aku seram nih. Macam dok bayang dia nak calit minyak dagu ke bomohkan ke. Hoi aku yang cenggini pun ko leh teringin sangat nape. Kalau orang dah tak layan tu sendiri paham le. Adakah semua perempuan kat dunia ni dah mati? Ergghh.


Penyelesaian sementara.
 
 
Cara #1


 
 
Description
 
Winner of awards from MIT TECHNOLOGY REVIEW, Nokia, Proto, NASSCOM & many others, this unique & ORIGINAL smsBlocker app gives you many powerful options to block unwanted text messages. Now it also gives you option to block calls.
 
With its unique logic, it protects you from harmful - malicious phishing text messages.


Mesej from Maxis, mesej iklan berbayar/tidak berbayar seperti 39888(contoh) dan mesej yang dianggap spam akan diblock.


Dia akan bagi notification jugak ada mesej baru yang diblock. Takdela sampai tak masuk langsung. Tapi kira ok la sebab dia takde alert tone apa kan.Macam kau tengok tengok henfon je tetibe eh ada blocked sms baru. Tak sedar pun?Ha camtu.
 
 
 
Cara #2
 
 
 
 
Ni aku baru download je petang tadi. App yang atas tu boleh gak buat. Tapi saje je aku nak try memacam. Lagipun macam cool je interface dia. Macam Blogger pulak siap ada Dashboard.
 
 
Pastu kan. Aku baca review orang.
 
 
 
Terus aku uninstall. Ada caj tersembunyi pulak.

 
 
Macam entri takde motip je. Biarlah. 
 
 

No comments:

Post a Comment