Mari join..:)

Wednesday, January 2, 2013

Cara masuk tandas lelaki.

Haritu aku pegi Alma tuisyen kan. Tuisyen start 8.30p.m. Maka aku pegi mencari toilet dulu. Dulu masa tuisyen kat Gelugor, leh selamba ja guna toilet diorang. Ni kelas first. Takkan dah mencari toilet kan.Huhu


Tak jauh dari situ ada satu Caltex. Dulu masa tebiu kat pusat tuisyen kat Alma (tahun lepas),balik dari sana pun aku ke situ jugak tak tahan nak terkenc.


Sebab tak tahan sangat nak terkenc, aku tengok line clear ja toilet lelaki tu. Aku redah jela. Sambil berdoa yang toilet dia tak teruk sangat. Aku alergik toilet pelik pelik ni. Paham kan maksud aku.


Masa kat dalam, aku dengar ada bunyi orang kat luar. OMG. Masak aku. Tapi aku tak sanggup berlama-lamaan dalam toilet sebegitu. Kalau wangi takpe.


Jadi keluar dengan menutup muka dan ucapan sorry. Keluar cepat cepat masuk keta start enjin blah. Sambil berdoa orang tadi tak sempat nampak nombor plat aku. OMG. Tak mau buat dah.


 
Gambar kredit to:aesya zealous
 
 
 

No comments:

Post a Comment