Mari join..:)

Wednesday, January 23, 2013

Apa itu VCO?

Aku dok VCO sangat kan. Asyik suruh orang beli je.Sampai orang pun menyamfes nak baca blog aku.Dahla memang tak ramai pengunjung.Lagi nak suruh orang pergi.Huhuhu...
 
 
Tapi kan. Ade orang tanya aku ape tu VCO. Sebenarnya aku nak bercerita pun tak reti sangat. Maklumlah aku ni bukan jenis fact fact sangat ni.Aku kan tak gemor biologi.Cey tetibe.
 
 
 
Meh sini saya copy paste sikit.
 
 
"Minyak Kelapa Dara adalah Minyak Paling Menyihatkan di dunia"
Dr. Bruce Fife, Doktor Naturopati – USA

"Minyak Kelapa Dara mempunyai sifat-sifat anti-virus, anti-bakteria, anti-kulat dan anti-parasitsemulajadi yang membantu mengawal berbagai penyakit
" Dr. John J. Kabara, Professor Emeritus, Michigan State University and Consultant to Private Industries, Universities and Government Agencies, Galena, Illinois, USA.

"Minyak Kelapa Dara adalah makanan berfungsi yang memberi pelbagai khasiat kesihatan
" Dr. Mary Enig, Universiti Maryland USA


PERSOALAN DAN JAWAPAN MENGENAI PRODUK :)

http://www.treenea2u.com/search/label/Awak%20Tanya%20Eazy%20Jawab

TESTIMONI CUSTOMER DI SINI :
 
 
 
 
Ok. Ni aku copy paste dari blog owner Treenea sendiri. Kalau nak tau betul-betul, boleh pergi blog dia ni.
 
 
 
 
Haa camne Zatil? Berminat ke? Berminat beli kat aku tau.Hehe

2 comments:

  1. owhh..ini bukan yg product catalyst tu eh? ok jap aku nak view link ko bagi tu..huhu. Thanks!

    ReplyDelete
  2. catalyst pun ada vco..brand je len2..n sudah semestinya function pn len..:)

    slmt research zatil..:)

    ReplyDelete