Mari join..:)

Sunday, December 30, 2012

Soft spoken man.

2 malam sebelum ni aku tido umah Fizah. Kan ayah dia sakit. Jadi Jumaat malamnya dia ajak aku datang umah sebab diorang nak wat bacaan Yassin.

Mulanya aku dok ragu ragu nak pi ke tak.sebab kaki sakit kan.tapi pastu aku redha je.kate kawan baik kan...

Tapi aku tak bagitau dia nak gi.hehe.Saja nak wat dia terharu.

Aku cerita kat Fizah pasal G yang aku suka masa matrik tu. Gemok kan jeles sangat dengan G. Pastu aku cakap kat Fizah. Weh ada persamaan la G dengan Gemok.

Dua dua jenis soft spoken.

Pastu aku tanya Fizah.

Aku ni soft spoken tak?

Hang memang la soft spoken. Aku ni, loud spoken.mampusla..

Oh.orang soft spoken sesuai dengan soft spoken jugak..:)

No comments:

Post a Comment