Mari join..:)

Thursday, December 20, 2012

Saya Ratu Cantik.

Dok tengok kat MSN Life&Style ni pasal Miss Universe 2012 National Costumes Show. Aku nak komen sikit boleh.Ngeh ngeh ngeh.


1. Korea
 
Memang nampak Korea sangat. Tapi kain macam sari sikit. Aku rasa la.Hehe
 
 
2. Vietnam
 
Vietnam sangat. Pose dia sangat menunjukkan dia bangga dengan baju national dia. Wah gitu.
 
 
3. Jepun
 
Cantik dan memang nampak Jepun tapi aku rasa seksi sangat.
 
 
4. China
 
Macam burung Pheonix. Suka suka
 
 
5. India
 
Aku rasa orang India memang nasionalis sangat. Diorang gi function ke red carpet ke pun pakai sari. Salute kot.
 
 
5. Venezuela.
 
Sorry to say, tapi aku rasa kelakar sikit. Sebab model dia wat muka camtu.Hehe
 
 
6. Turki.
Aku tau sejak zaman pemerintahan Ataturk dia dah sekularkan Turki. Baju ni cantik. Tapi menyedihkan sebab walaupun dah jadi negara sekular, tapi Turki still ada "Islam" dia. Tengok national costume camni.Hurmmm...
 
 
7. Ireland
 
Aku tak faham. Adakah aku ni katak sangat ataupun baju national diorang memang camni?



8. Belgium
 
Ni pun sama cam di atas.Aku tak faham.Need to read more.
 
 
9. Mexico
 
Meriah gila. Mexico sangat.
 

10.Ukraine
 
Cantik.
 
 
11. Thailand
 
 
Aku paling kagum ngan dia ni selain India. Aku rasa hiasan atas kepala dia sangat berat kot. Tapi dia ilek ilek je. And moreover dia ni half Thai je tapi..lu pikirlah sendiri
 
 
 
12. Indonesia.
 
Cantik. Masa mula tengok aku terkujat jap. Hehe
 
 
13.Angola
 
Oh blog ku sudah tak suci. Napa mesti baju dia motif gambar camtu. Tidakkkkkk
 
 
14. Bahamas
Sekali tengok macam Jack Sparrow
 
 
15. Cyprus
Ancient. Aku paling suka ni. Macam dewi dewi je.
 
 
16. Israel
 
Sebab Israel aku terus rasa muka dia macam evil.
 
 
17. Lebanon
 
Nak jadi orang Lubnan leh?
 
 
18. Filipina
 
Aku tengok dah macam Malaysia je.
 
 
 
19. Britain
Proud to be Malaysian.
 
 
 
20. Finland
 
Aku bukan nak komen baju dia. Cuma aku rasa dalam semua miss dia paling cantik. Personal opinion la..
 
 
 
21. Malaysia
 
Aku dok tunggu nak tengok Miss Malaysia sebab aku bayangkan dia akan pakai baju mana-mana bangsa di Malaysia, baju Puteri Perak ke baju Cik Siti Wan Kembang ke. Tapi yang ni aku tak pasti. Kebaya moden kot?
 
 
Boleh celen Tyra Banks tak komen aku?Wah wah wah

No comments:

Post a Comment