Mari join..:)

Tuesday, December 18, 2012

My Sweetheart Ronaldo.

Tadi blogwalking kan. Tengok post Blog Amat Serius ni. Jadi saya copy paste la bagi yang malas nak klik link tu:



Ronaldo Luís Nazário de Lima ialah lagenda bolasepak dunia. Semasa mewakili Brazil beliau memenangi dua Piala Dunia serta menjaringkan 62 gol dalam 98 perlawanan. Selepas bersara pada tahun 2011 berat badan beliau membelom sehingga 118 kilogram. Beberapa bulan yang lalu Ronaldo menyertai sebuah rancangan realiti bertajuk Medida Certa (Ukuran Ideal) di Brazil. Dalam masa tiga bulan Il Fenomeno berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 17 kilogram. Pengurangan berat badan ini dilakukan bagi memastikan beliau cergas untuk sebuah perlawanan amal bersama Zinadine Zidane 19 Disember ini.


Bagi yang konpius Ronaldo ni yang mana,ni dia:

 


bukan yang ini tau:
 

 
 

Ingat aku fizikalistik sangat ke.Haha
 
 
 

No comments:

Post a Comment