Mari join..:)

Wednesday, December 5, 2012

Kenapa orang minat artis Korea sangat.

Fakta ni semua kawan-kawan rapat aku tahu,juga kawan-kawan kat Facebook. Mana tak nya, kalau profile pic pun kadang-kadang buh gambar artis korea. Camna boleh tak tau. Sekarang ni lagi, siap buh nama korea kat belakang nama sendiri. Itupun sebab minat sangat 2NE1 pastu diorang nak datang Malaysia minggu ni. Ok tak dapat nak tengok sebab tak kaya tapi takpelah nanti bila2 mana la tau ada rezeki kan.. Amiiinnnnn..

Selalunya kalau pompuan minat Korea mesti sebab hensem dan jambu. Tapi bagi aku tak semestinya sebab tu ja. Ada sebab lain jugak.

1. Stylo.

2NE1
 
Big Bang.
 
G Dragon of Big Bang.

Super Junior M
 
pakwe I Lee Joon paling menarik sekali.ngeh ngeh ngeh
 
 
 
2. Drama drama drama
Smile,you. One of my favourite walaupun macam tak berapa femes. Hero engineer. Cerita kelakar. Cute couple. Cute family.
 
 
I'm sorry I love you. Sedih gila. Watak pompuan ni masa permulaan cita cam aku sobs3

A moment to remember. Amsal yang suh tengok.Sedih gila. Mana nak cari husband baik camni?

Stairway to heaven. Hero yang sangat setia.Hurmmm..
 
 
Perempuan memang suka cerita cenggini. Jadi paham2 la kan?




ok bersambung.
 


 
 


1 comment: