Mari join..:)

Monday, December 31, 2012

First Class Review

Baru balik dari first class. Huh. Tak la jauh sangat. Dalam 20minit ja.Tapi masa pegi tadi sejam lebih baru sampai.

Mak student nampak sangat muda okey. Dahla cantik. Masa nampak dia memula macam 20an je.Sekali anak sulung pun dah 20++ apecer.

My student jenis pemalu.Rasa macam tak pernah jumpa ja lelaki pemalu?ekeke

Overall aku rasa ok. Mak student sangat peramah.Siap ajak aku tidur umah dia lagi kalau habis tuisyen lewat malam.

Dan mereka sangat humble macam family first student dulu. Kat penang ni kalau dok rumah teres kira kaya la. Mahal kot rumah sini.

Doakanla probation aku tamat dengan jayanya k.Aminnnnn

No comments:

Post a Comment