Mari join..:)

Wednesday, December 26, 2012

Felina dan senggugut.

Semalam kan aku tak kerja kan. Pastu aku ada cakap aku senggugut kan. Tapi petang dekat pukul 3 tu macam ok sikit dah.Tak guling guling dah.Makanya bangun untuk makan.Kalau senggugut selera makan memang takde. Padahal nasik lauk suma ada tinggal nak panaskan dan makannn je.Makanya bangun bancuh nescafe dan cicah ngan biskut jeeee. Tapi sebelum tu sempat mandi gosok gigi sume la.Jangan ingat saya ceridak ok.huhu


Baiklah. Lepas tu dok ilek ilek lagi sampai dekat pukul 5.Aku siap siap nak keluar.Pegi mana?Dating ke cik adik?Sapala nak ajak kite datinggg kannnnnn...Pegi berniaga la apa lagi.


Haritu belum pukul 5 dah ada kat Taman Pelangi. Biasa balik kerja baru pegi,so sampai dekat pukul 7 jugak.Harini pegi hari cerah rasa lain pulak.Tapi dalam rasa tak berapa best tu,sempat jugak menyinggah beli jambu.Hihi.


Dalam setengah jam duduk duduk tu,menantu Makcik Normah datang.Dari jauh aku tengok macam kenal je.Dah sampai depan gerai baru aku ingat sapakah gerangan beliau itu.Ade ke dia cakap dengan makcik Normah, "ingatkan Indon mane tadi.." -.-"


Tak lama lepas tu,dia balik kilang. Dan tak sampai setengah jam kemudiannya cik isteri beliau tadi pulak sampai dengan Alia. Aku dah nampak keta tu dok ulang alik cari parking 2 kali depan gerai,dan ada sorang budak pompuan dok tengok gerai tu,tapi aku tak ingat nombor plat keta Kak Ilah maka aku biarkan dulu kekonfiusan aku itu.Tak lama pastu dia muncul dengan menapak.Betullah diorang tadi.


Alia datang dengan make-up hasil kerja tangan sendiri. Baru 5 tahun dah cenggini.Aku dulu suka main gincu je.Hihi.Tak sempat nak snap gambar.


Then aku cakap dengan kak Ilah aku senggugut.Yela,takutla dia ingat muka aku kerut kerut sebab apa kan. Pastu dia cita dia ada amik kolagen dulu.Tapi tak ingat brand apa.Dia kata berapa bulan dia amik,tak de sakit pun tiap tiap bulan tu. Pastu aku cite aku pun pernah minum kolagen dalam paket. Tapi aku minum 9 paket je.Pastu malas nak teruskan.Aku takut kot kot ada side effect bila minum tu sebab aku muda lagi kan.Pandai pandai je.Hehe.Pastu dia kata elok ja dia benti minum terus sakit balik bila datang bulan. Dia kata dia takut nak minum sebab badan naik.Dia cakap kalau badan Huda yang naik takpela.Padahal macamlah dia gemuk pun.Aku rasa ok je badan dia.Pastu aku bukak cite pasal Felina Inchloss. Kan dok baca blog Sepet kan. Dia cakap nak try. Pastu tadi bukak blogwalking kat blog Sepet lagi ada promotion pulak.Terus mesej dia. Tapi dia tak reply pun.Katanya semalam ke K.L harini.Sibuk shopping lettew.Hihi.Sekian cita takde motip.Takde gambar.


No comments:

Post a Comment