Mari join..:)

Monday, December 17, 2012

dear kak nurul.

 
huhu sorila ye.ofis ni block komen maka saya cuma boleh reply melalui entri je. kelas kau jah....hehe
 
 
"hero awak tu dah jadi hero saye"
 
 
HOMAIGODDD...patutla senyap je.takut saya turn shah alam serang la tu..ekeke.. tahniah2.Ikhlas dari hati ni. haritu kenduri afie tak dapat nak g.kenduri kak nurul mesti pegi la camni.tengok pelamin anganku musnah..huhu



Memang nak let it be la ni.. ganbatte kat diri sendiri!
 
 
 

1 comment:

  1. oi..oi..
    kan ade gelak kat tepi tu..
    let me continue~~

    hero awak tu dah jadi hero saya..tapi dalam mimpi je la...

    cis, kemain kate aku diam sbb takot ko turun sa alam la kan?
    hahahaha..meh..meh..cni, dtg la lepak sekali sekala..

    ReplyDelete