Mari join..:)

Thursday, November 29, 2012

Udez is Undertaker.

Walaupun aku comel(sapa lagi nak puji kan selain diri sendiri) tapi name gelaran aku ialah Undertaker.Bukan sebab perkataan UDEZ datang dari perkataan UnDErtaker plus Z dari nama ayah aku, tapi sebab aku dikatakan ganas macam Undertaker.Ape cer?Udez yang comel dan lemah lembut dikatakan ganas pulak ni?

tak tahan sangat kate diri comel kononnye.


ganas habis.


Ceritanya di Matrik Perak.


Ade sorang kawan kelas aku ni minat kat aku.Haha takdela.Kawan yang agak rapat juge la. Sebab kalau dia minat kat aku mesti dia panggil aku Marilyn Monroe ke Lisa Surihani ke kan.Barulah cun.

Dulu sebulan sebelum masuk matrik, masa birthday aku yang ke-17, aku dapat satu beg comel bentuk Tigger daripada cousin ku yang kupanggil Yong Siti.



 
Aku takde gambarnye, dan beg tu pun ade kat kampung jadi takleh nak show off kat sini. Tapi imagine macam di atas, Tigger pakai baju kaler pink, ade pemegang pendek je kat atas nye dan ade satu tali panjang macam sling bag.Haa tengok betapa gagalnya diriku bile bab mendescribe sesuatu.
 
 
Beg tu memang menarik perhatian gile. Tambahan pulak orang yang bawaknye comelcomot. 
 

Jadinye kawanku ini yang kupanggil Abe, bukan orang kelate tapi nama dia memang start dengan Ab, tahu yang aku suka jugak tengok Wrestling. What?Udez tengok wrestling?
 
Tiba tiba teringat pakcik ku yang bergelar pensyarah kat UPM tu. Masa kat umah dia kami dok tengok TV bertiga dengan makcikku sekali. Aku pegang remote.Dok tukar2 channel sekali kat TV3 ada WWE. Aku pun tukar lah channel lain terus.Terus pakcik ku kata, haa jangan tukar. Ni kegemaran Ayah We ni. Haa tak sangka sungguh. Sebab dah teringat, aku pun Google image Ayah We aku ni. Saje je la. Alamak kalau sedara mara jumpa blog aku ni habisla.
 
 
 
 
Ok pusing balik cita Undertaker tadi.
 
 
Stail.
 
Walau bagaimanapun, aku sebenarnya tak kenal sangat Undertaker ni. Sebab masa tu aku minat Rey Mysterio je
 


 
 
skill dia memang cambest.mentang mentang la kecik boleh melayang suke hati
 
 
 
 
 
 
 
 
katanye ni muka dia tak pakai topeng.kiuuuuuutnye....
 
 
 jatuh cinta terus.
 
 
 
 
 
Pasni nak jadi peminat setia balik.
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment