Mari join..:)

Thursday, November 29, 2012

Malaysia vs Laos 4-1

Gile ahh Malaysia. Laos baru seri dengan Indonesia 2 sama kot.Maksudnya, Laos bukan lah senang sangat nak kena bantai sampai camtu sekali kan. K.Rajagobal sendiri cakap ni bukan kemenangan mudah sebenarnya.


Haritu masa Malaysia kena 0-3 dengan Singapore, rasanya macam tak nampak harapan dah untuk Malaysia ni. Nak nak pulak perlawanan persahabatan sebelum2 tu Malaysia tak berapa hebat cam selalu.Jadi semua penyokong Harimau Malaya pun macam tak semangat dah. Haritu habis game Malaysia vs Singapore penyokong semua macam naik hantu dah.Siap ada nak suruh coach letak jawatan lagi.




Even Perdana Menteri dan Sultan Ahmad Shah pun risau dengan team kita. Tapi nampaknya, sinar sudah muncul kembali. Walaupun belum tentu lagi kemenangan kat kita, sebab dalam football ni macam2 gak boleh jadi kan, tapi ada harapan la sikit.



 So, sapa nak belanja Udez tiket final nanti?
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment