Mari join..:)

Sunday, May 8, 2011

jangan bersedih..





jangan bersedih (la tahzan) huda...

actually aku baru beli buku ni kat popular tadi.maklumlah kalau pegi shopping complex aku bukan reti nak masuk kedai kasut ke kedai baju ke kedai barang2 make-up ke..budak nerd katekan.tapi tinggal yang no.2 ngan 3 je..tak taulah sold out kot yg no.1 tu.. aku memang teringin nak beli buku ni dari dulu.sebab aku selalu jugak hilang semangat dan rasa tak berguna.lagi lagi bila dugaan datang.sebagai seorang anak sulung,aku patut tabah sebab aku takde orang untuk rely on.jadi aku harap buku ni boleh tolong aku mencari kekuatan diri..insyaAllah...


yang kelakarnya,mase aku beli buku ni,aku beli bersama dua buku DETEKTIF CONAN dan satu komik terbitan GEMPAK STARZ. dan masa kat kaunter bayaran,akak tu senyum2 je.aku tak pasti sebab ape.tapi mase aku bayar ade sorang budak lelaki sekolah rendah sebelah aku beli buku DETEKTIF CONAN gak.adakah dia fikir,budak ni macam budak dewasa tapi beli buku sama dengan budak sekolah rendah???...ahh lantakla.aku dahla bosan duk rumah sewa.kalau ada komik takla aku rasa mati kutu.rugi pulak SHIN CHAN takde.kalau tak lehla gelak sorang sorang lagi.dah jadi tebiat pulak.sampai mak aku pon heran.hehe.


ouch.perut lapar.kan best kalau dapat makan buku.asyik makan megi je...


p/s:kepada budak nerd si programmer,jangan bace blog aku.ni aku bagi amaran ni.

3 comments:

  1. saya dahh baca!!!hahahhaa..marah tak??

    ReplyDelete
  2. halloo ade mase dtg la blog aku..hehe

    ReplyDelete
  3. k.wawa xpe..encik nerd 2 je xleh..sbb die ske gelak melampau bace blog org..huhu

    Pool:ape namenye???

    ReplyDelete