Mari join..:)

Saturday, March 26, 2011

any plans for weekend?

TOLONGLAH....TOLONG BAGI AKU IDEA BAGAIMANA NAK MENGHABISKAN CUTI HUJUNG MINGGU??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, March 24, 2011

pengalaman baru.sangat.

well bila baca tajuk ni,kompem orang akan ingat entri sebelumnya di mana aku mengumumkan yang aku sudah bekerja.bukan bangga atau show-off,cuma takut kawan2 bloggerku ingat udez sudah tiada.jadi,biarlah aku menghebahkan berita ini.walau bagaimanapun,kerja di Sharp sangatlaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ok.walaupun pada hari pertama aku sudah pening kerana menerima panggilan dari boon siew honda yang menyuruh aku masuk kerja bulan depan di mana aku terpaksa membuat pilihan,tapi pada hari kedua aku sudahpun membuat keputusan untuk meninggalkan sharp.semuanya kerana sistem pengangkutan.kalau tak,mungkin aku akan stay sampai beranak pinak.err... kalau lah.

kenapa aku kate kerja sharp sangat ok?sangatlah tidak stres,boleh lepak ngan bos lagi masa lunch,rules yang fleksibel,masa check part leh borak2 pasal topik2 menarik ngan colleague.well,topik menarik semestinya bukan bola,sebab bukan semua orang minat bola ye kawan2.topik2nya sudah tentulah berkisar tentang makanan,tentang gosip dan lelaki.walaupun tinggal beberapa hari,rasanya tak salah aku mencuci mata kan?

oh ye.kepada mohd akmal mahfar yang mengomen post aku sebelum ni,sorilah ye.aku dah nak ke penang pun.kalau nak mintak belanja,silalah ke penang yek.ngeh ngeh ngeh

Tuesday, March 22, 2011

aku sudah bekerja

 sori aku senyap banyak sekarang.tak komen orang,tak de post baru.ape yang penting,aku dah kerja.jadi tak perlulah berasa risau setiap kali ingin bertemu sedare mare sebab nak fikir ape jawapan nak bagi bila diorang tanye bile nak kerja.huhu.anyway,this post should be short sebab curi masa sekejap sebelum kembali ke lab.anyway sape2 duduk area shah alam seksyen 28 silalah mengkontek aku sebab aku rase bosan gile dok rumah.k bye