Mari join..:)

Saturday, December 25, 2010

azam tahun baru.

asal masuk tahun baru je,orang sibuk buat azam.azam tak sibuk pon nak buat kome.huhu.well kalau nak cite pasal azam tahun baru,aku antara org yg tak amek kesah.sebab aku selalu buat azam time besday aku je.yela,lainla kalau tahun baru is my besday lain ceta lah kan..tapi tahun ni,aku berfikiran lain pulak.sebab umo aku da nak masuk 23.yang aku rase tua sangatlah tu.kalo 22,rase awet mude lagi.hehe..

bile aku check balik azam umo 22 aku,rasenye banyak yang belum capai.lagi2 bila pasal duit,keje.sebab aku masih penanam anggur imaginary yang berjaya.dahla tak dapat makan,bosan pulak tu.bile dah pass interview,kena go through med checkup yang dasat pulak.rasenye tak pernah aku kena cucuk banyak kali dalam setahun.fuh.seram siot.aku just harap,segalanya berbaloi lah nanti.dengan duit tambang bas ngan teksi tu lagi.memang gile lah.dahla semua mintak kat PA&MA.hehe..patut cari sponsor nih..;p

hmm aku sebenarnye tak fikir ape nak tambah untuk resolusi tahun baru,tapi yang penting ade satu wish yang on-going.yang tu takleh cite la.bahaye plus dosa.so memang tak boleh cite.harap2 part tu takde halangan lah..hihi..

anyway,pada kawan2 yang dah bertunang,berkahwin dan bakal menjalani perkara2 tersebut tahun depan,selamat berbahgia.kalau aku ade kesempatan dan duit,aku pergi.pada yang kawen tahun lepas yang aku tak datang,sori banyak2.peace no war ok..pada yang still rajin nak bukak blog aku,selamat berbahagia jugak.aku tak hepi takpe,yang penting korang hepi.ciao~


p/s:macam tak betul je aku tulis blog.da lame sangat tak tulis..huhu

2 comments:

  1. selamat dapat keja...
    bila mo belanja?hehe

    ReplyDelete
  2. huu..belum lg..byk sgt proses nak masuk honda..kene cek kolestrol dulu..keje lum tau lg ok x..xpenah2 godek2 moto tetibe nak keje kilang moto..huhu

    ReplyDelete