Mari join..:)

Wednesday, July 14, 2010

showdown final esok!!!

wah esok dah final!walaupun my fav crew HMC PHLOW dah kuar minggu lepas, tak pela nak wat camne dah takde rezeki kan..cume tula,yang aku geram mase diorang battle ngan wakaka minggu lepas.macam poyo je wakaka tu.muke konpiden gile yang diorang memang akan menang.tapi aku puas hati gak sebab juri pon macam susah nak wat keputusan mase tu.kirenye takla diorang menang senang sangat kan.kira HMC PHLOW pon gile hebat gak la kan.hehe



anyway, sebab final dah takde HMC PHLOW, aku sokong giler battle crew ahh..diorang memang terer pon..dasat la...




so ape lagi,sape2 yang minat GBC gak sile2 la SD10 GBC sent to 33399 now!!!!


p/s:oh gambar diambil dari facebook diorang.hehe

4 comments:

  1. huda... ko dah guna berokbend ke???

    ReplyDelete
  2. xla..streamyx je..
    tupun umah makcik punye..
    hohoho

    ReplyDelete
  3. btw klu ko nak pki berukben, bgs ko beli modem sndri, cam aku pki alcatel...sbb klu pki celcom punye yg made in china tu, nak tarik line pon ssh

    ReplyDelete
  4. o yeke..cmne plak nak tgk mane modem yg elok?xreti r..biase r..bute teknologi..

    ReplyDelete