Mari join..:)

Thursday, July 22, 2010

10 THINGS I HATE ABOUT YOU

sebab kerja aku sekarang cuma online,makan,baca novel,duduk depan tv dan of course, tidur.jadi tak banyak benda aku boleh cerita.lainla kalau aku ada keluar rumah.bolehla jugak dapat idea terpijak..;p


anyway ini satu cerita yang aku minat kat TV selain dari cite2 cina dan showdown 2010 yang baru tamat itu(masih rasa bengang dengan keputusannya).cerita ni kat 8TV setiap khamis 9.30 malam.sekarang baru episod 3 kalau tak silap aku.haa betulla tu.cite ni sebenarnya dah tayang kat US tahun lepas lagi.lupekan pasal ketinggalan zaman ok?*peace*

watak utama cite ni adalah Kat and Bianca di mana Kat adalah kakak Bianca dan kedua duanya baru pindah ke sekolah baru (err aku tak pasti latar tempat dia tapi yang penting diorang baru pindah dari Boston).Kat pada 1st day sekolah dah mula cari pasal dengan pompuan gedix ketua cheerleader yang dapat jawatan tu sebab ayah dia banyak bagi fund kat sekolah tu dan mula mencuri perhatian si kacak Patrick Verona (oh seriously dis guy is super duper hot!).yang peliknya lelaki ni memang mysterious dan pompuan ni sebenarnya tertarik jugak kat lelaki tu tapi sebab dia mysterious(ayat melewah habis) dia agak scared dengan karakter lelaki ni.apa2 pun lelaki ni hot.oops.tengok,ko minat drama ni sebab cite ke nak tengok ethan peck(aka patrick verona) udez?*sengeh2 kerang busuk*


oklah mari tengok ramai2 yek.tapi jangan tengok dia,tengok orang lain takpe.ngeh ngeh ngeh.







dah2.stop cakap pasal lelaki kacak.

4 comments:

  1. da try byk dah..still looking..

    ReplyDelete
  2. try dgn doa dan tawakal...jgn main redah je

    ReplyDelete
  3. mksd ko?kena tgk keje 2 dlu br apply ke?

    ReplyDelete