Mari join..:)

Thursday, June 10, 2010

showdown 2010

ni antara TV show yang aku follow sekarang ni.best siot tengok mamat2 dan minah2 itu lincah menari di pentas.aku?jangan harapla.kalau aerobik pon selalu fail tak dapat ikot abang sasa bergerak kat depan pastu dapat sakit kaki sebab buat aerobik tak betul.cis.ok la.at least aku ada pengalaman menari lagu twinkle2 little star mase darjah 3.dapat no.1 lagi.hoho.

ni nak kasi review sikit dari pandangan mata kasar orang kaki bangku tak pandai menari cam aku:

1.HMC Phlow

err..aku citer pasal diorang first sebab aku minat diorang dalam banyak2 grup tu.aku minat diorang sebab diorang SHUFFLERS.aku minat SHUFFLERS sebab aril AF7.hehe.tak la.aku rase shufflers paling cool.lagi cool dari breakdancers.sebab tu aku kurang minat ngan yang lain2 tu.walaupun diorang asalnye shufflers, tapi sekarang sume jenis dance diorang buat.salute lah!

2.wakaka crew

aku notice diorang ni sebab tiap2 kali name diorang kena sebut je,semua orang kat situ bising gamat nak mati.best gile ke diorang ni?satu je perkataan nak gambarkan diorang ni:KREATIF.sangat kreatif.macam minggu lepas,diorang buat 70's punya tema,ada 2 orang jadi gurl.walaupun gurl tu tak la cun mane pon.yela,terang2 nampak tu lelaki yang pakai baju pompuan kan.oh lagi satu, diorang punya Alam juara So You Think You Can Dance tu.

3. Giler Battle Crew

diorang ni pon best.tu je aku dapat cakap.hehe

4.Return Crew

diorang ni budak2 kecik je.aku tak sure umur diorang berapa,tapi yang penting nampak la diorang ni budak2 yang kurang pengalaman sikit berbanding grup lain yang nampak sedikit matured.so kadang2 aku tengok diroang,boleh ke budak2 ni menari?mak bapak diorang tak bising ke kecik2 dah suke menari2 ni?oh macam orang2 tua la pemikiran ku ini.biarlah.huhu

5.Soul Krazy

aku suke diorang ni.peduli la diorang pompuan ke ape,tapi menari tak ingat dunia.dan tak la gile tunjuk aset macam girl grup korea macam SNSD n others tu.okeh,exception untuk 2NE1 sebab diorang fierce,tak gedik macam SNSD.hah,nampak gile kau benci SNSD huda.

6.Floor Fever

aku mula2 tak berapa berkenan ngan diorang ni.tak taula kenapa.tapi lepas 70's minggu lepas,aku rase diorang ni not bad la.sampai maple loo pon cakap,i cannot imagine showdown without floor fever.wow~wat a compliment.huhu.

7.Famous Crew

er..no komen.otak sudah jam.tapi yang aku sebut atas2 tu aku suke la.hehe

eh cop.patutnya minggu ni ada 8 grup.mane 1 lagi eh?err..sape2 rajin tolong tambah kat komen.tQ