Mari join..:)

Tuesday, May 4, 2010

lelaki,lelaki.


berada di dalam satu group yang semua lelaki dan kau seorang perempuan memang kurang best.lagi lagi bila TV terbukak mase kau orang discussion.dan cerita yang ditayangkan cerita stephen chow fist of fury.okey mungkin ramai perempuan di luar sane yang minat juga cerita stephen chow.tapi kalau kat rumah,adik aku apis je yang berminat nak tengok.oh juga mak aku.sebab mak aku memang jenis minat cerita camtu,tak minat cite jiwang.tak macam aku dan adik aku dila...T_T

habis cerita stephen chow.nightline.part akhir nightline korang tau kan ape die?SPORTS.dan sport yang paling popular, of course la BOLA.okey la selain cerita abang rashid sidek kena H1N1 itulah part yang paling menarik kan.jadi nye,anda rasa macam alien ok alien.

dan selingan,rokok.ni yang paling susah nak tahan.nasib baik diorang merokok jauh jauh.datang datang tinggal bau jelah.tapi still euw.sori hidung I memang sensitif dengan bau tu.jangan kecik hati okey...



sepatutnye ade sorang lagi tapi die balik rumah jadi ber-lapan lah kami berdiskusi.lebih kepada salin jawapan cari jawapan salin soalan sembang sembang je sebenarnye.biaselah,dah ramai.

"huda,kalau kau dapat A pon cukup la.kitorang tak kisah."~ ayat korang ni buat aku touching la.marilah kite same same score eh paper ni.tak dapat A takpe.jangan fail je sudah.


GOOD LUCK FOR FINAL VLSI HARI RABU NIH!!!!!


oh.teringat yang aku gile tensen petang tadi pasal fyp yang tak tau camne kesudahannye nanti.baru nak nanges tiba tiba ternampak cik roy.terima kasihla sebab ko menyebabkan aku tak jadi nanges.huhu

No comments:

Post a Comment