Mari join..:)

Thursday, May 6, 2010

ayah ku sayang.

harini exam VLSI.nilah exam paling susah untuk sem ni.tak pernah aku bukak kertas soalan terus pandang kawan kawan sambil bisik tak tau jawab!dahla subjek repeat,pastu soalan susah nak mati.langsung aku tak bace part yang keluar.ape lagi..goreng jela harini...oh by the way,sempat jugak tidur barang setengah jam dalam exam.tak tidur langsung kan malam tadi.huhu.

abes exam terus cari kawan kawan yang keluar awal ajak buat assignment same same.ni lagi satu hal.dahla tengah mengantuk tapi nak tak nak kena siapkan harini sebab aku nak siapkan FYP sebelum jumaat ni.

mata aku dah macam ni.


tadi ayah kol.dia nak pos tiket keretapi.tanya dia, "tak kroje ke harini?"ayah cakap dia pergi klinik check darah.ayah cakap lagi, darah tinggi ngan kencing manis dia dah takde.ALHAMDULILLAH.

2 comments:

  1. tula..degil!!!tidomesti cukup..
    klu tak blur......

    ReplyDelete
  2. bukan mslh blur k.wawa..mslh bace tips tp xkuar..huhu

    ReplyDelete