Mari join..:)

Friday, April 30, 2010

tertekan.

sejak akhir akhir ni aku rase blog aku makin suram.

walaupun kaler pink kesukaan nana.

walaupun page kaler putih.

walaupun masih ade orang menjenguk.

tapi masih suram.

mungkin faktor dalaman penulis yang suram.

mungkin sebab connection wireless yang macam chipsmore enak sampai menjilat bibir sebab ada sisa coklat.

mungkin sebab penulis banyak exam.

mungkin sebab penulis baru tahu die ade design project kene buat dan hantar 5 mei.same tarikh dengan exam die.

mungkin sebab 6 mei ade pre-evaluation presentation fyp depan supervisor.

mungkin sebab result pspice belum memuaskan hati.

mungkin sebab jiwa penulis sudah berada di rumah.

mungkin sebab dalam mimpi penulis selalu muncul tah sape sape.

mungkin sebab terlalu banyak bergayut.

mungkin sebab penulis teringat kat si dia.

mungkin sebab penulis merisaukan si dia yang tertekan.

mungkin sebab penulis sedang membantu kawan yang baru putus cinta jadi penulis pun rasa putus cinta juga.

mungkin sebab kawan yang putus cinta itu promote penulis yang single kat kawan nya yang single.

mungkin sebab penulis takut bila tiba tiba ada kawan bukak agensi mencari jodoh dan penulis adalah customer pertama.

mungkin sebab penulis merindukan adik adik nya.

mungkin sebab penulis jeles dengan adiknya yang baru lepas spm tapi sudah diberi kebenaran ambil lesen kereta.

mungkin sebab penulis merisaukan ayahnya yang diet nasik sebab sakit diabetes.

mungkin sebab penulis merisaukan adiknya yang suka free hair.

mungkin sebab penulis merisaukan adiknya yang masih di bangku sekolah tapi gatal nak berlaki.

mungkin sebab penulis merisaukan adiknya yang belum dapat tawaran mana mana kolej.

mungkin sebab penulis HOMESICK!!!

4 comments:

  1. hahahaha...sabar k cik udez...dugaan datang bersama hikmah yang tersembunyi...banyak2 bersabar k...gudluck untuk exam ngan presentation....

    ReplyDelete
  2. thanx cik anonymous..
    doakan sy berjaye k..^_^

    ReplyDelete