Mari join..:)

Saturday, April 10, 2010

pengumuman

pengumuman pengumuman siapa yang punya anak bilang aku..eh eh.dalam blog rupenye..ingatkan AF tadi.



oh.saya ade pengumuman nak dibuat di sini.


saya busy dengan fyp sekarang.


saya masih boleh tulis blog walaupun busy.


tapi....


sekarang LAN kat sakura tu ade problem jadi tak dapat online.wireles ada tapi kurang reliable.



kesimpulan:blog ni akan bersawang sket sampai la connection kembali pulih ok..^_^



4 comments:

  1. haha.
    terima kasih.
    tiba2 dpt wireles kt bunge raye.xsgke.huhu

    ReplyDelete
  2. ala...boringlah cam nie baru nak cari benda utk di baca.bosan owh dan tension nie buat FYP...
    kehkeh....

    ReplyDelete
  3. silent killer:
    huhu.ape nak wat.bunge raye nye wireles slow sgt.dpt 5 saat.xdpt berjam2.huhu

    ReplyDelete