Mari join..:)

Thursday, April 22, 2010

alif.besday.

baru minggu lepas besday adik aku khairuddin.harini plak besday alifuddin.dalam adik beradik die pangkat "teh" atau lebih tepat lagi yang nombor ke-6 la dalam adik beradik.aku panggil die alip or abang teh.




kiut kan?die ni nakal sikit jadi kami panggil die shin chan kadang kadang.huhu.die ni suke tolong mak masak.jadi mase tu mak aku takut kalau kalau die jadi lembut lembut sikit.dahla die suke join budak budak pompuan main anak patung.pastu nak rantai leher macam izzah la(izzah adik pompuan bongsu aku).ish ish ish.tapi makin besar die makin buas jadi mak aku tak risau dah.

die ni adik yang caring.memang mewarisi sifat ayah aku.kalau mak aku sakit terus die pegi amik selimut la picit kepale la..mak aku cakap ayah aku mase kecik pon camtu dengan arwah opah.memang anak ayah la alip ni.kalah apis yang muke sebijik dengan ayah.huhu.*sejuk perut ibu mengandung*

lagi satu yang paling best tentang alip ni die pandai layan khairuddin.kalau dengan azam adik tak berapa suke sangat.tapi kalau dengan alip die memang suke.kalau balik rumah lepas main pun mesti die cari adik dulu ajak main.penat yong die nih suruh pegi basuh tangan pakai lifebuoy dulu baru boleh pegang adik.ish ish.*H1N1 nyahlah kau dari muka bumi ini.amin.*

ok lah.sempena hari lahir kamu yang ke-10 ni yong doakan kamu jadi anak yang baik,yang soleh dan bijak.rajin ngaji bagi cepat cepat khatam iqra' dan start bace Quran.jangan nakal sangat nanti mak ayah pening.jangan suke merayap nanti dapat banyak kutu.*euw* belajar rajin rajin kalahkan anak ustazah H yang berlagak sebab anak die pandai tu.(make ustazah noraisah be proud of you dear..^_^)dan jadilah adik yang baik.SAYANG KAMU.



p/s:tahun ni yong ingat nak try buat sendiri kek besday kite.tapi malangnya korang dah celebrate dulu kat rumah kan?jadi kek tu yong punye sorang tau.*wink wink*


ikhlas:
yong yang comel dan baik.

No comments:

Post a Comment