Mari join..:)

Thursday, April 15, 2010

adik.besday.

semalam besday adik bongsu aku khairuddin bin zulkifli.nak tengok gambar?err..nantilah letak.ok ok.boleh tengok sini or sane or situ.

comel kan?hehe.ade lagi gambar comel yang lagi latest.tapi sorila takde pendrive la sekarang.gambar dalam laptop dan aku kat lab computer fk.*peace*

serius aku rindu kat die.semalam kol rumah dalam kol 6 petang sebab nak wish la.cakap dengan ayah tak dengar pulak suare adik.pastu dengar suare alip baru balik sekolah agame dok bising bising bising ngadu kat ayah kenape kat sekolah tak de letrik.ingat ayah aku TNB ke.haha.cakap cakap dengan alip aku dengar suare adik tengah gelak gelak kat belakang.aku suruh alip pas telepon kat adik tapi adik tak nak cakap.huhu.sedih.

pastu aku tanye ayah,taknak celebrate ke?ayah cakap,"malam ni ayah nak pegi celebrate kat luor dengan mak.2 orang je.deme sume tingge"aku jawab balik,"eleh boleh ke.kang deme yang dulu nek kete"ayah kate,"tule.ayah baru nak start kete adik dah masuk dulu.laju je"huhu.kiuuuuuuutttttttttttttttttnye.ni yang rindu ni.sabarlah hati.harini genap sebulan lagi sebelum dapat balik umah.boleh melepas rindu.






oh ye.sebut pasal rindu.erm tiba tiba rindu kat orang itu.apa kabar dia di sana?hmmm

No comments:

Post a Comment