Mari join..:)

Thursday, April 8, 2010

ade peminat rupenye

bulan ni dah masuk bulan ke-4 aku berblog.dan aku cuma ade 6 follower.aku tidaklah berasa begitu kecewa kerana aku sedar,aku bukanlah artis terkenal or sekurang kurangnye UNIMAS IDOL untuk menjadi perhatian ramai.dah tu blog aku taklah berapa menarik untuk ditonton.jadi aku dah lame menerima hakikat itu.tapi aku baru tahu yang aku ade peminat setia.nak tau sape?mempersembahkan:

eh silap silap.
ni lah die:cik NANA(saje buat tulisan kaler pink sebab die suke pink)

ceritanya begini.

harini aku berjalan dengan nana ke kafe A alamanda.selalu aku pegi kafe tower je sebab segan dengan orang orang yang main bola kat court tu.mula mula nak pegi sorang sebab hujan jadi takde orang kat court tu dan takde la rase macam segan semacam je lalu kat situ.tapi tetibe mase turun tangge tu aku terfikir nak mesej nana."nana ko nak g kafe A tak?aku bagi 5 saat untuk reply."betul betul 5 saat die reply"boleh gak".haha.nana memang baik.jadi sambil berjalan kitorang berdiskus lah tentang dunia,harga petrol dan politik masa kini.haa percayelah cakap aku ni.tengok berite pon tak.gempa bumi kat indon pun "ter"tau sebab ade orang post kat facebook pagi tadi.memang katak bawah tempurung dah aku.
masa cedok nasi die cakap:"uda kenapa kau tak bagi hadiah tu kat die?aku sokong la kau bagi"aku heran.jadi aku tanye:"eh ko bace blog aku?"nana jawab:"yela.aku heran bah tengok patung botak tu kat profile picture kau.bila aku bace blog tu baru aku tau."aku:"oh.aku ingat kau tak bace dah."nana:"kelakar la blog kau.aku ketawa ketawa jak."huhu.satu pujian ni.actually sebelum ni memang nana ade bace dan die ade puji tapi dah lame kitorang tak sembang pasal blog jadi aku ingat die dah tak bace dah blog aku.sebab nana bukan tergolong dalam 6 follower tu.die ade blog dulu,tapi dah delete atas sebab sebab keselamatan.jadi aku tak tau die follow aku.dah nak berpisah die still cakap "uda bagila hadiah tu kat die.takde nye budak budak kelas die kacau kau nanti kalau diorang tau."

................................................................

kesimpulan:nana sekarang dah jadi peminat blog aku.

oh.ade seorang lagi silent reader.boleh pegi melawat die ok bila klik link kaler biru tu.semalam aku mesej die sebab nak tanye pasal birthday housemate die tu.jadi selepas beberapa mesej,die cakap "kejamlah kau punya blog milo,memang aku pikir dua tiga kali nak milo."tengok.1 lagi silent reader.aku cakap silent reader sebab die tak tinggal jejak pun.at least tinggalkanlah 1 komen ke..huhu.

***********************************************************************

mungkin ade lagi kot silent reader aku.cume aku yang tak tau.jangan orang yang besday semalam tu pun jadi silent reader aku dahla.banyak aku ngumpat pasal die ni.hehe

9 comments:

  1. saya pun silent reader jgk.tp xperlu tau kot sape.hehe.kalau nk trace ip pun xde masalah.ur right.=)

    ReplyDelete
  2. oh.nak tau boleh tak?kenalkanlah diri anda.hehe..actually i xde software nak trace ip tula..

    ReplyDelete
  3. aku follower on7... hahaha... PEACE...

    ReplyDelete
  4. huda... lagi entry yg wat ku guling2 gelak...apuu.. seyes lwak. ko ptot msk ratu lawak kot. boleh2 pula ku jd entry.. hahaha. Ku sukung silent reader aka pemain bdminton tu... "ku pon curious nk mnm MILO"... hek2.

    ReplyDelete
  5. kak wawa:
    anda bukanlah silent reader.sebab anda adalah pengomen setia blog saya.hehe
    dkama:oh terima kasih daun keladi ade mase follow la lagi.eh silap.komen la lagi

    ReplyDelete
  6. akuchentaa:
    ratu lawak?err..aku ade stage fright.hehe.aku wat ko jd entri sebab aku SAYANG ko.hehe

    ReplyDelete
  7. aku pun silent readerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  8. meneketehe:
    saya rasa saya kenal anda?adakah anda jaafar musa?sila mengaku.

    ReplyDelete