Mari join..:)

Saturday, March 13, 2010

"Yuna" day..

hari ni I pakai tudung baru yang I beli online.ok,I beli dua sekali.satu rm12 je.tapi kos penghantaran untuk pos laju rm9.ish ish mahalnye..mula-mula I nervous nak pakai pegi kelas.maklumla,I ni pakai eyeliner yang tak berapa terang pon ada orang tegur.I ada eyebag pon orang tegur.tak tau lah kenapa.maybe sebab I duduk depan time kelas.hehe.

ok.ni gambar pukul 10 pagi.muka masih "clean and clear".hehe.ok,dalam gambar ni I ada eyebag.sebab malam tadi I tido 2jam je.semuanya salah blog yang sebut pasal hantu.cis.


kenape mulut camtu?jangan tanye.tu trademark I.haha

ok.bagi gambar ayu sket.hehe

maybe ada orang perasan:huda,U pakai tudung kelabu dengan baju coklat?apakah?hehe.I tak peduli.suka hati I la.I punye baju.haha

then after lunch I pegi teman Nash jumpa Ivan. sebab Nash tak bawak payung.di luar hujan.dan dari kafe ke FK takde bumbung.ok.tunggu punye tunggu kat luar,yang keluar mula-mula TBL.(tak perlu la sebut name penuh).hehe.terus terus die nyanyi "dan sebenarnya..".ish ish.then bila Ivan keluar,dia cakap,eh YUNA!adoi.sorang lagi.

petang konon-konon ada kelas VLSI pukul 2.ok,bukan konon-konon.patutnya memang ada.tapi sampai sampai kelas kosong gelap gulita.pegi tanye kat ofis rupe-rupenye dr. wan takde.adoii.selalu ada letak notis.harini tak sempat kot.takpela.keluar keluar ofis jumpa oten.dia nampak aku,then cakap,"oh ko rupenye".adakah muka aku berubah lepas pakai tudung lain?hmm.same je.parut tetap ada.

duduk.dia cakap:uda kenak ko tuka imej tok?(translation:uda kenapa ko tuka imej ni).sebab die ke?
aku:huh?kenapa plak?bukan aku ada jumpa die pon hari ni.
oten:die kan suka yuna.tu dia ada letak gambar yuna kat profile image.
aku:(berfikir sejenak).oh tu kakak die la.yang die bergambar 2 orang tu kan?kat facebook..
oten:(berfikir sejenak jugak)eh bukan.bukan kat facebook.kat YM.ko ada YM die tak?
aku:(er..aku ade tapi tak nampak pon gambar tu)..oh tak de(sori tipu.hehe).die letak gambar yuna ke?
oten:haah la.wah,ada jodoh la tek..haha
aku:cis(sambil tersengih dan hati berbunga-bunga.hehe)

ok.kesimpulan dari perbualan dari atas(aku tau korang malas bace ayat jela-jela tu):oten ingat aku tuka imej sebab h.A.serius,aku tak tau.

ok.disebabkan kelas cancel aku mesej dickey."weh nak g sekarang ke nak tunggu kol 4?"
dickey:"kol 4 la."
aku:"ok"

tiba-tiba hujan turun dengan lebatnye.ok,aku mula mengantuk gile.letak kepala atas bantal,tak dapat tido jugak.cis.tiba2 jam dah kol 4.*uit.cepat gile.*dickey mesej:"ko dah siap ke?aku ambil ko sekarang."aku:"ok ok".
aku tengok luar.hujan.rasa sejuk.pakai sweater la.>>transform


haha.macam band tak?


alamak.tak tau pon death note nak keluar.cis



me+nash.sapela punye tangan tu.tak dapat dikenalpasti.


geng yang sama outing hari tu


gambar ni kelakar sebab ivan cakap:huda macam elak paparazzi.nash pulak bodyguard.haha


location:piza junction.aku:kera sumbang.huhu


baju oren:Ivan. and he keeps calling me yuna sepanjang dinner tu.

ok,now you guys understand why they call me yuna?and why I change my facebook name to Yunez?huhu. 


p/s:kalau la I kurus dan I pandai main gitar cam Yuna..huhu

No comments:

Post a Comment