Mari join..:)

Monday, March 22, 2010

semangat baru

SEMANGAT BARU!!!!

disebabkan tarikh untuk menghantar FYP adalah pada 12 April (sehari sebelum besday adik ke-2!) jadi aku mula merajinkan diri tengok circuit dan design.gile lah jugak sebab memang last minute punye kerje.tapi disebabkan no choice (don't do and you'll die) so nak tak nak mati mati mesti siapkan jugak sebelum tarikh tu.*gile gile*.dan of course,NO TIME untuk berangan angan siang dan malam lagi.





GANBATTE!HWAITING!CHAIYOK!
BERUSAHA!

No comments:

Post a Comment