Mari join..:)

Friday, March 26, 2010

langitku

cuba anda pandang langit malam ini.lihatlah objek objek di langit.tidakkah anda berasa langit sangat indah malam ini?terdapat bintang bintang, bulan separuh dan juga awan adalah seperti bila anda ambil berus kemudian celup ke dalam warna putih dan anda main cucuk cucuk je berus tu pada kertas lukisan.(pastikan anda tau bagaimana lukisan abstrak berupa sebelum melukis)wah sangat indah.saya sangat kagum.

oh ye.harini hari cerah setelah berhari hari hujan.jadi pada petang tadi saya dapat melakukan aktiviti aquabike bersama teman baik saya Nana Ish.

aku berlatarbelakangkan jambatan cinta

me and nana ish.

orang orang di atas jambatan cinta,ada yang memancing(nampak secara live ada orang tangkap ikan besa tadi),ada yang dating dan ada yang usya kitorang jugak.haha

feewiiiiit.kata orang di atas.

pandangan jambatan cinta dari bawah


tower bunga raya

kolej international.


merenung jauh cinta yang tak kesampaian eh silap..FYP yang tak kesiapan..


semua muka sama je.takde pose lain ke cik udez?i bosanla tengok.



huh.harini terlalu banyak berjalan.dari timur ke barat.di timur sebab tak berapa expert tentang shortcut di sana.jadi shortcut jadi long cut.balik dari timur berjalan jalan di barat sebab sabun.sabun mandi dah kehabisan tanpa disedari dan only bunga raya ada koperasi yang reliable dan tak berapa jauh.pegi makan kat alamanda kafe merah lepas tu kemudian naik tingkat tiga bilikku.kemudian turun lagi ke platform aquabike.selepas mengayuh(tak tau kenapa harini penat pulak mengayuh) dan after bersenam berjalan ikut jambatan cinta lagi untuk balik.dan malam pegi ATM untuk cucuk duit pulak.ish ish ish.MEMANG BERSENAM.3 kali seminggu jadi bersenam untuk 6 jam sehari.wah combine.eh eh cop.cerita sangat menyimpang dari tajuk.ahh lantak la.blog aku.haha.



oh ye.petang ni je jumpe APEK KIUT civil 4th year sampai 3 kali.sampai dia pon perasan keterserempakan kitorang.adakah JODOH?

2 comments:

  1. haha.rahsia..kalo kak wawa rajin tgk dlm senarai frens sy kt fb..huhu

    ReplyDelete