Mari join..:)

Saturday, February 6, 2010

kesedihan

harini aku rase sedih..in other word,frust menonggeng.macam burung di bawah:
ataupun yg lebih realistik seperti di bawah:

xtaula nape sedih gile.padahal result nye dah dijangka akan menjadi sebegitu rupa.hmm ntahla.maybe aku patut menghilangkan diri dari dicontact untuk beberapa ketika.bukan untuk bertapa,juz menenangkan diri sendiri je.yelah,kalau aku xingat akan ada orang yang akan mengingatkan aku plak nanti.bukan nak salahkan diorang,diorang juz ambil berat pasal aku.tapi,sori kawan2,saya sangat sedih ni.


semuanya berlaku pon secara tak sengaja.dan kemudian tak sangke berlarutan sampai ke hari ni.tak perlulah dikenangkan benda yang dah jadi kan..that's what you called destiny.hmm tetibe lagu di bawah muncul di radio:


SuaraKu Berharap
di sini kU masih sendiri
merenUngi hari-hari sepi
ku tAnpamu,mAsih tAnpamu

bilA esOk hAri dAtang lagi
ku cubA hAdapi semUa ini
meskipun tanpAmu
bilA ku dApat bintAng yAng berpijAr
mEntari yang tenAng bersamakU di sini
ku dApat tertAwa menAngis merenUng
di tEmpat ini ku bertAhan

suarA dengArlah ku
apa kAbarnya pUjaan hAtiku
ku di sini menunggUnya
mAsih berhArap di dAlam hAtinya

kalAu ku mAsih tetAp disini
ku lewAti semuA yang terjAdi
ku mEnunggumu ,ku mEnunggu



hmm sedih plak..tapi yang pasti,aku xdela nak tunggu die..bukan ape,dah orang xnak buat ape susah2 tunggu.lupekan jelah..tapi yang penting aku sedih jugak..camne nak lupe ni..nak semayang,xbole.hehe..erm ingt nak main boling,tapi karang teringat plak.dah last day aku jumpe die kat tempat boling.dahla sehari lepas besday aku ke-21.huhu.besday yg paling hepi dah jadi kenangan sedih..=(

No comments:

Post a Comment