Mari join..:)

Friday, February 5, 2010

bila kepala sakit berdenyut2

arini malam jumaat.dan kepala aku sangatla berdenyut2.xtaula kenape.petanda migrain kah?adoi..xlarat la camni.tiap2 kali ada benda penting kene hantar or buat,mesti migrain.adakah berpunca dari stres?pelik jugak.sebab aku belum start pon nak wat keje..hmm

tadi petang aku tgk Sweeney Todd-The Demon Barber of Fleet Street..seperti biase aku memang teruja bila nmpk muka Johnny Depp.walaupun die dah tue,tapi die maintain hot.dan tiap kali tgk citer die berlakon,mesti memberi kesan kepada kepala hotak ku ini.huhu.and I seriously don't expect him to be so mean in this movie.so cruel.kill people macam makan kacang.adoi..berape kali aku terkujat.nasib xtengok kat panggung.kalo x,mesti aku menjerit sakan.haha.dan setiap kali cite lakonan die tamat,aku macam terfikir,lepas ni ape jadi kat die.mesti die sedih kan.wtf.lakonan jela huda..ari 2 pon mase tengok charlie and chocolate factory aku sedih mase die teringat kisah zaman kanak2 die.he must be very sad sebab xdapat makan coklet..ish3.menjiwai cerita betul la penulis ni..

lepas tu aku teringat plak kisah sedih harini.balik dari kelas ERW ingatkan nak pegi cucuk duit kat HEP.aku berseorgn arini sebab nana kuar ngan daus.dari jauh dah nmpk ramai org beratur.smpi2 je,dua2 mesin ATM 2 out of service.apakah.aku pikir,xpela ade lg rm8 kot dalam purse.boleh makan lagi ni.otw nak ke kafe aku teringat yg aku bayarkan duit gmbr kelas untk ida.lah,asal la aku xteringat nak mintak duit tadi.patutla duit aku da habis walaupun aku baru je cucuk selase ari 2.xpela.nnt la mintak.then sampai ctf1 tiba2 angin bertiup agak kencang dan payung aku yg agak fragile itu pon mengembang ke arah yang xsepatutnye.mcm gambar di bawah:

dahla aku jalan seorang dengan macho nye.sekali berlaku eksiden seperti itu.nasib xrosak.terus je aku tutup payung itu.xpela panas kejap.(tapi bile angin dah reda aku bukak la balik.itam nanti muke aku.sape yg susah?aku jgk)..kemudian bila sampai kafe xde ape pon jadi.nasib baik la dapat order dgn selamat.cuma time nak balik la aku terfikir what a day.adakah today is my unlucky day?ada kaitan ke ngan ape yg aku buat malam semalam?haa jgn pikir bukan2.maybe i should not "try to be in a relationship" dengan org yg kurang dikenali.mungkin memang patut aku serahkan bulat2 kepada parents ku tentang jodoh..hmmm

No comments:

Post a Comment