Mari join..:)

Saturday, January 16, 2010

rindu.ye aku rindu kamu




 selepas 3minggu berada di bumi sarawak ni,aku rase down je memanjang.mule2 sebab takut kena extend.rase bersalah dgn family aku la,tak tau cmne nak bgtau parents la.then bile dah setel,aku sedih sebab pisah ngan adik plak.rindu la nak suap die makan sambil die dok atas ribe aku.nak berebut eskrim ngan die.nak buai die sambil nyanyi lagu buai laju2.memang die suke sangat lagu tu.hehe.pastu kaki kene peluk kuat2 sbb die nak aku dukung die.wah rindunye!!alamak terkeluar plak air mate nih.masuk balik!masuk balik!haa masuk pon.bukan pe.kang dah kuor xmo masuk2 dah.2 yg payahnye jiwa sensitip ni.huhu.kate hati keras,tapi jiwa sensitip plak.dush2.


aku jgk rindu nak angkat kain kat jemuran.nak lipat kain dua bakul.nak gosok baju sekolah diorang.nak basuh pinggan yg penuh 1sinki.nak gado ngan apis.nak bagi soalan math banyak2 kat alip.nak cari kutu izah.euw.nak pasang ubat nyamuk.nak parking kete masuk garaj.tolong cat rumah.tolong mak angkat almari.
tolong masak.kadang2 jela.ahakz.ape lagi eh.hmm tolong tidokan adik.angkat alip yg dah tido dpn tv masuk dalam bilik.tolong diorg buat keje sekolah.ganti mak jd ustazah.penah sekali la.xla rindu mane pon.hehe.haa kroje utame aku kat umah:jadi setiausaha ayah aku.memang aku terer taip surat rasmi.baik aku je yg jadi SU dari mamat poyo tu.buat sakit ati aku je.huh.

erm kesimpulannya simptom2 HOMESICK sudah melanda diriku.arghh tidak!aku bakal berada di sini lagi 5 bulan.camne nak bertahan camni?dahla semangat pudar.OMG!wat to do?otekaji?nandesuka?




No comments:

Post a Comment