Mari join..:)

Sunday, January 10, 2010

my family

family aku kalo wat family tree agak rimbun gakle dedaunnye sebab ramai..dahan belah kitorg je dah 10org.i mean plus my parents la..dah ramai mcm tu,perangai masing2 pon len2 sumenye. ayah aku sorg yg cool n aku byk mewarisi perangai die.aku rase rupe pon ikot die jgk.tp kwn2 aku ckp muke aku sebijik ngan mak aku.aku kurg percaye sbb idong aku kemek,then aku ni bibiaq(bibir tbl..haha)..perangai yg menyerupai ayah aku 2,mak aku je yg phm sesgt.xperlulah diceritekan.haha.mak aku plak kurg cool berbanding ayah aku.yg hebat tntg mak aku,die byk skill.die bole bertukang,boleh cat rumah,boleh masak,boleh jahit,sebut je.memg terer.sebab2 inilah yg membuatkan aku ckp aku mewarisi sifat2 ayah.sebabnye aku xpandai jahit,xpandai masak,xpandai bertukang.cat rumah 2 bolehla..then yg paling tua slps parents aku mestila penulis.umor die br nak 22 thn ni.tua dah die 2.tapi memang xsedar diri.ingat die 17 tahun lagi ke ape?poodah!die ni xpandai masak,gemuk,pendek,malas.sebut je.sume perangai buruk tu die ade.haha.sian die kene kutuk oleh diri sendiri.then dila dilot.die ni kontra sket ngan yg sulung tuh.sebab die kurus,cun and pandai la jugak masak compare ngan yong td.pastu die suke mekap,lebih keladiesan,amik nursing lak tu.memang keperempuanan.yong die..ish3.. yg no.3 cik apis.die suke berlagak 'king' kt umah.sebabnye keje die mengarah org je.nak suruh tutup tingkap pon haram dibuatnye.baru lepas spm bdk tuh.tah apela die buat kat umah.xtaule.no.4 kak ude.nape lak name die ade 'kak'?mak die la yg bg.sampai mase2 kecik bile org tanye name die,die jawab kak ude instead of name sbnr die.die xingat kot name btoi die.huhu.dak ni br lepas pmr.yg aku geram ngan die ni,langsung xrase bersalah sebab pmr die xde A.mentang2 ayah xbising.no.5 azam.br msk form 1.br 2minggu duduk asrama dah kena demam.bukan demam rindu.kena jangkit ngan kengkawan je.tapi mungkin jgk demam rindu.nasib xbanjir sekolah die.kalo x,haru...die ni pon bakal jd king jugak.dah ade ciri2 dah tu.bawah lg alip.die ni dlm 4org adik laki aku rasenye die la plg baik.die memg agak nakal(ala2 shin chan) tp dlm certain part die ade ciri2 laki yg baik sbb die mewarisi sifat2 baik dr ayah aku.2 yg aku nmpk la.hmm gud guy. then adik bongsu pompuan aku bername izah ataupun biasenye kitorg pggl kakak.bdk ni bak kate mak,opah aku dan yg sewaktu dgnnye sebijik ngan muke aku tym kecik2 dolu..aku rase ye jgk.haha..cume,die ni kurus cekeding,xmcm aku yg chubby.huhu.and last one khairuddin or adik.die ni cute dan menjadi kesygn sume org.hmm rindu kat die.umo die br nak msk 2thn.tp xpandai ckp lg.sangat manja.suke peluk kaki org supaye org dukung die.die sgt sayang kete tolak die.kedekut.kalo org sua eskrim die memunye trus.jangan harapla nak share.haha.kelakar.hmm my family my priority..^_^

No comments:

Post a Comment