Mari join..:)

Thursday, January 14, 2010

lelaki idaman



Oh lelaki idaman
Memang kamu tak ada yang lain
Semua gambaran idola
Segalanya ada padamu

erm lelaki idaman wanita..senang je nak tau ciri2 lelaki yang disukai wanita ni.nak tau?bacalah novel2 cinta yang terdapat di pasaran..hehe.ni bukan promotion ok.i don't get anything by doing this.huhu. kalau rajin bace novel kan,watak hero die selalunya tinggi,hensem ala2 pelakon kacak la mcm keanu reeves la,macam norman hakim la dan yang sewaktu dengannye lah,berkerjaya,beriman,bijak,dan tak lupe kaya.watak heroin plak,cantik,tinggi,peramah dan bijak.hmm sounds really perfect.boleh dapat ke orang mcm tu?kadang2 mcm nak cakap la kat novelis tu,awak ni sangat la tak realistik.tolongla tulis cerite yang lebih real dan boleh diterima akal.takdela semua novelis macam tu.adela jgk yang realistik,tapi tak payahla sebut name die.hehe.aku dulu rajin bace mase sekolah.tapi pinjam jela.sebab duit abes beli komik je.nak beli novel mahal sgt.huhu.mase tu memang berbunge2 lah hati bile part2 yang boleh membungekan hati tu.entah die bubuh baja ke ape tak taulah.tapi memang best.tapi bile dah banyak sangat bace rase mcm bosan plak.sebab keperfectan hero+heroin die tula.macam nak cakap yang orang yang x ensem,xcantik xde yang bercinta.takkan lah kan..bukan sume orang cantik+hensem kan..tapi bile pikir2 balik kan,mungkin jugak betul pasal cantik+ensem tu.bukan ape,yelah kalau dah suke kan.muke pecah rumah pon orang kate ensem.kurus kering pon kate sasa.haha.



erm back to reality.apakah ciri2 lelaki idaman aku?jawapannya,aku xtau.betul ni.



p/s:kyuhyun ni sgt hot!




























No comments:

Post a Comment