Mari join..:)

Monday, January 11, 2010

komik oh komik

komik memang best.aku kalau dapat komik memang xtoleh kiri kanan dah.mak panggil suruh angkat kain pon kadang2 xdengar.hehe.koleksi komik aku tak la banyak sangat.sebabnye banyak dah kene bako ngan mak aku.die cakap,''yong tgk adik2 kamu tu bukannye nak bace buku.asek bace buku katun aje.tule mak tak suke kome beli komik tu.adik kome tak nak belajo."haa begitulah kire2 nye ditambah ngan loghat perak yg mak aku takde pon.selain tu,"kome ni dah bace buku katun 2 bukannye nak simpan." kalo die dah geram sgt,"mak baru je kemas pagi tadi dah teghabor blk.pegi simpan g.kalo x mak bako!" haa seram siot.tapi yang selalu sepah2 tu adik2 aku je.aku adela jgk kadang2.kalo lupe la.btol ni.jangan xcaye pulak..aku tym kecik2 selalu bace doraemon. pak anjang aku selalu beli dragon ball.pastu adela jugak bace KAWAN,mingguan didik la.apetah lagi.tak berape ingat.aku minat cerite CONAN mase form 2.kawan aku bernama Nur Syawazah yang merupakan classmates ku la yang perkenalkan aku.best jugak.then tiap2 bulan simpan duit sket nak beli tu.then aku layan penyiasat remaja jgk.detektif Q.chinmi(anak sateria kot tajuk komik ni)n last but not least,shin chan.wah best gile.aku ingat nak wat perpustakaan komik la satu hari nanti.hmm..

dulu ade gak teringin nak lukis komik.sbb bace2 UJANG sume 2 aku ade la idea nak wat lawak.tp aku xpndi melukis plak.sigh.bole x aku tulis je.nnt pndi2 la org lukis gambo die.leh x?hehe..













No comments:

Post a Comment