Mari join..:)

Saturday, January 16, 2010

cinta???ku

td aku meringankan tangan untuk chat dgn seorg kawan kpd cinta???ku..aku pon xtau nape tetibe je.mule2 xtau nak ckp pe.tp mujurla die ni pandai sket melayan.so pnjg lebar la jgk perbincangan kami.huhu.aku frust dah ngan cinta???ku sbnrnye,tp xtau nape nak jgk tnye kat mamat ni psl cinta???ku itu.so dah tnye2 xsgke plak jwpn yg aku terime psl cinta???ku itu positif.pelik jgk.sbb maklumat yg aku dpt dari d8t tu xbtol ke?hmm tp kali ni harapan aku xsebesar manela..xmacam aritu.siap masuk mimpi siang aku lagi.huhu.mmt ni bagus gak sbb bagi galakan kat aku,kalo nak compare ngan d8t jgn harapla kot.bukan nak tolong aku.huhu sedih.yg kelakarnye,die siap cakap yg cinta???ku itu love at first sight aku.huh?actually,hampir btol sbnrnye.aku rasela.cume skrg ni aku pon xsure adakah die org yg same..hmm tapi ade satu tempoh tu aku xsuke die.intan pon xsuke die mase tu.tapi xberape sure reason nape aku xsuke die tym tu.sebab perasan hensem kot.huhu.

then apela langkah aku seterusnya?sigh.cinta memang menyusahkan.tula aku xmau bercinte.tapi nak jugak.haha.hampeh.nak cakaplah nak.maybe patut amik petikan dari movie Adnan Sempit-di mana ada kemahuan,di situ ada highway.haha

No comments:

Post a Comment